Lid worden Leden login
25 augustus 2015 1 reactie

Verslag: Zomertour Turfvaert

Een fijne 27 graden met een verkoelend briesje maakte een rondje Turfvaert een heerlijke ervaring. De fairways waren prima in orde en de greens rolden eerlijk en waren zacht genoeg om een bal te houden. Alleen de hoogstaande rough kan een spelbreker zijn voor je score. Dat is duidelijk te zien aan de scores: Veel mensen in de zeventig netto, maar ook enkele hogere scores.
De hoge rough lijkt een blijvertje te zijn voor deze baan, dus de slope-rating mag wel wat omhoog. Iedere flight was in 4,5 uren rond en dat kwam dan vooral door het vele zoeken.

Birdies zijn geslagen door Erk van der Spek (1), Erik Vonk (1), Dirk van Geelen (1), Arno Joosen (1), Mark Bijster (1) en Hans Bijlsma had er maar liefst 2 !!! De Neary werd geslagen door Martin de Jong en de Leary was voor Arno Joosen.

Er waren vier speler met 71 netto, maar op basis van handicap werd Mark Bijster tweede (doosje ballen) en Arno Joosen (Poloshirt) eerste! Proficiat, winnaars !!

De aanmoedigingsprijs was voor Mark Verlinden, maar aangezien hij al naar huis was ging het GVN petje naar Rob de Kievith.

Hopelijk meer van zulke lekkere golfdagen.

Nog dank aan Willem-Jan en Caroline voor het plakken van de etiketten en het verzamelen van de scores :-)

Voor de gehele foto collage, klik hier. Met dank aan Rob de Kievith

Groeten en keep swinging,

Mark Bijster

Terug naar overzicht