Lid worden Leden login
22 september 2015 Geen reacties

Nieuwe opzet GVN Wintertour

Dit jaar krijgt de GVN Wintertour een nieuwe opzet. Net zoals op de Amerikaanse PGA Tour kunnen de deelnemers in elke wedstrijd punten verdienen voor het klassement op basis van de positie die in de uitslag is behaald. Hiermee zorgen we dat de mogelijke verschillen in omstandigheden (slecht weer, wintergreens etc.) geen rol meer spelen. Als je met een netto resultaat van 70 eerste wordt, levert dat net zoveel punten op als een eerste plaats met 80 netto. Wel zo eerlijk!

Net als in de USA wordt het klassement van de GVN Wintertour gesponsord. In plaats van de FedEx Cup spelen wij dit winterseizoen om de iGolf Cup. Daaraan is helaas geen prijs van 10 miljoen gekoppeld, maar er zullen wel elke week leuke andere prijzen beschikbaar zijn. De eerste vier wedstrijden staan inmiddels op de kalender en dit zal binnenkort worden aangevuld. Behalve tijdens de feestdagen zal de GVN Wintertour van november tot april elke week een andere baan aandoen!

Ook nieuw is dat dit jaar ook introducés welkom zijn bij de wedstrijden van GVN Wintertour. Zij kunnen door een lid worden aangemeld via de ledensite of zichzelf aanmelden via de website van iGolf. De extra wedstrijdbijdrage voor een introducé is per deelname 5 euro bovenop de prijs die geldt voor de leden.

Wil je meer weten over de exacte opzet van de GVN Wintertour, lees dan het wedstrijdreglement op de ledensite. Binnenkort zullen we het complete wedstrijdschema en de datum van de finale bekend maken, zodat iedereen daar alvast rekening mee kan houden. En nu maar hopen dat we net zo’n mooie golfwinter krijgen als vorig jaar!

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.