9 november 2015 Geen reacties

Verslag: GVN Wintertour
1e ronde op Turfvaert

De Wintertour 2015-2016 is van start gegaan! Of moeten we zeggen de Nazomertour? Wat een prachtige dag was het afgelopen zaterdag op Golfpark De Turfvaert. Niet alleen werden we (zoals gewoonlijk) uitermate gastvrij onthaald, het was ook nog eens een prachtige dag meteen ongelofelijke temperatuur van maar liefst 19 graden!

De eerste winnaar van dit seizoen werd Gertjan Brands met een prima netto score van 64. Dat betekende voor hem niet alleen de overwinning, maar ook een handicapverlaging. En een hele mooie prijs, want onze nieuwe MyGolf Bonus partner ConBrach Essentials stelt dit seizoen voor elke ronde een prachtige sjaal ter beschikking, gemaakt van hoogwaardig alpaca wol. Achter Gertjan legde Otto Hubregtse beslag op de tweede plaats en Karel Henkelman eindigde als derde. Zij kregen daarvoor ieder een leuke prijs van DEGOLFSHOP.NL.

Na deze eerste ronde kunnen we dus ook het eerste klassement opmaken. Zoals bekend doen we dit volgens de FedEx Cup methode en bij ons heet dat de iGolf Cup. In iedere ronde kunnen er punten worden verdiend en aan het einde van het seizoen spelen de beste 24 van het klassement de grote finale. Het volledige klassement na de eerste ronde vind je hier.

Wil je ook meedoen aan de Wintertour, schrijf je dan snel in op de ledensite. Er zijn al meerdere wedstrijden vol!