Lid worden Leden login
2 december 2015 Geen reacties

Beleidsraad bijeenkomst 28 november 2015.

Ieder jaar vormen we zo rond eind november cfm. onze statuten een Beleidsraad. Ieder GVN lid die dat wil, kan voor een jaar deelnemer zijn van die beleidsraad. Tijdens de beleidsraad bijeenkomst wordt hetgeen afgelopen jaar gedaan is door het bestuur GVN toegelicht, incl. het financieel jaarverslag. Verder kijken we naar het komend jaar en gaan wat dieper in op een thema.
In 2015 is ingezet op een intensivering van de wedstrijdmogelijkheden en verbeteren van de communicatie met de leden door de voorkant van onze GVN site te vernieuwen. Nog niet iedereen heeft dat allemaal ontdekt, dus er is nog wat zendingswerk op dit punt te verrichten.
Voor 2016 wordt meer aandacht besteed aan verbetering van de prijsstelling bij wedstrijddeelname en losse rondes op de GVN partnerbanen. Tevens gaan we golfprogramma’s lanceren over on-line leren, zelfleermethodes en trainingen. Dit thema zal nader worden toegelicht en gedemonstreerd tijdens een voorjaar 2016 geplande ledendag.
Aandacht zal komend jaar ook worden gegeven aan het tempo waarmee golfrondes worden gespeeld. Dat betreft een toenemende zorg, zeker als er wedstrijden zijn, waarbij de eerste flight in 4 uur rond is en de laatste flight in 5 uur. Op dit moment wordt aan dit thema veel aandacht besteed door de golfautoriteiten (o.a. USGA en R&A). Daar is ook het nodige onderzoek gaande, daar het hier om een algemeen probleem gaat in de golfwereld. Dus daar gaan ook wij als GVN van leren.
Stel je hebt vragen over de beleidsraad, of over andere zaken binnen GVN dan een berichtje naar info@gvn.nl. Die berichtjes worden door ondergetekende beantwoord. Adviezen zijn natuurlijk ook welkom.

Wim Rijkaart van Cappellen
Voorzitter GVN

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.