Lid worden Leden login
7 mei 2015 Geen reacties

Verslag: iGolf Race to Belek op De Turfvaert

Op zaterdag 2 mei was het zover, de officiële start van de iGolf Race to Belek 2015. Zoals gewoonlijk werden wij weer zeer gastvrij ontvangen op Golfpark De Turfvaert met koffie en natuurlijk een origineel Brabants worstenbroodje voor alle deelnemers. Na een korte briefing over de spelvorm en het verdere verloop van de Race, waren de 16 koppels er helemaal klaar voor. Onder prachtige omstandigheden barstte de strijd om de eerste drie finaleplaatsen los.

In categorie 2 ging de winst naar twee oude bekenden. De winnaars van vorig jaar Koen Snoeren en Sjaak van Zon maakten het op hun favoriete baan wederom waar en plaatsten zich met een score van +8 meteen alweer voor de finale van 2015. In categorie 1 ging de winst naar Maurice Portengen en Nico Reviers, die vorig jaar net naast de eindoverwinning grepen. Met een geweldige score van -5 geven zij zichzelf dus dit jaar een nieuwe kans in de finale. Daarin schaarden zich ook GVN’ers Rob en Ineke Kort, die met een score van level par beslag legden op de 2e plaats in categorie 1.

Het was weer een prachtige dag, mede dankzij onze partners Go4Golf Reizen, Scratz Golfwear, Orange Whip, Nassau Golf, Golf Succes en 19 Golf & Genieten. De kop is eraf, op naar de volgende kwalificatieronde. We zien jullie graag zondag 7 juni op Golfbaan Hitland!

 

 

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.