Lid worden Leden login
15 februari 2016 Geen reacties

Verslag: Wintertour op Hitland

De 11e wedstrijd van de Wintertour was een echte winterwedstrijd. Het was koud (1 graad boven nul), er viel gedurende de hele wedstrijd natte sneeuw en de baan was ontzettend nat. Toch hebben 17 diehards van GVN de volledige 18 holes uitgelopen. Met dit weer 18 holes golfen is al een prestatie en gelukkig werden alle spelers dan ook beloond met een aantal punten voor het klassement.

De scores lieten zien dat het moeilijk spelen was. Er was slechts 1 birdie, deze was voor Chan Bhoendie. De Leary werd door niemand geslagen en de winnaar had een score van 79 netto op de par 71 baan. Oslin Ras en Willem Jan Pott Hofstede werden 2e en 3e en kregen een prijs aangeboden door degolfshop.nl en Castro Marim. De winnaar van de slijtageslag op de doorweekte baan was Ulrich Chin-kon-Sung. Hij won een sjaal van ConBrach.

Door deze overwinning stijgt Ulrich in het klassement om de iGolf Cup naar de 2e plaats. Het eind van de Wintertour komt in zicht, maar er zijn nog een aantal wedstrijden waar punten gehaald kunnen worden. De eerste 24 van het klassement zijn dan ook nog niet bekend.