Lid worden Leden login
22 februari 2016 Geen reacties

Verslag: Wintertour op (voorheen) Harderwold

GVN is de laatste vereniging die gespeeld heeft op Golfresort Harderwold!
Vlak na onze dag-uitreiking werd namelijk de naamswijziging van de golfbaan onthuld naar Golf 4 all, waar je ook kunt foot-golfen en fling-golfen. We wensen de baan (met nieuwe teaching pro’s) veel succes met de onderneming.

De weersvoorspelling was niet zo goed. Veel regen was voorspeld voor de zaterdag, maar al snel werd duidelijk dat het juist overdag droog zou blijven. En dat bleef het gelukkig ook! Dat wil zeggen: nadat de op-een-na-laatste flight binnen was, begon het te druppelen. De laatste flight had een klein gaatje laten vallen en heeft hiervoor moeten ‘boeten’ met wat lichte regen. Iedereen ging rond in vier uren en dat is mooi. Er stond wel een flinke ‘bries’ met windkracht 5 met uitschieters naar windkracht 7. Dat maakte het lastig mijn left-hooks op de baan te houden :-(

Vanwege de vorst eerder in de week en de regenval in de paar dagen voorafgaand aan de wedstijd, was de tweede lus gesloten.
We hebben de eerste lus dus twee maal gelopen. Ook deze fairways waren af en toe nat en drassig, maar de baan was verder goed te spelen. Gelukkig mochten we uitholen op zomergreens.


Dag-winnaar was de man die de laatste weken al heeft laten zien dat hij in vorm is: Otto Hubregtse, met een knappe 83 bruto en 69 netto. Hij kon kiezen uit een mooie witte of rode sjaal van sponsor Con Brach. Dylan Weggeman werd de nummer 2 en kreeg een mooi regenpak voor zijn golftas van DeGolfshop.nl Derde was Oslin Ras die erg blij was met een sleeve Nassau Quattro topballen. De vierde prijs ging naar Ulrich Chin-Kon-Sung die een mooie clubhoofd-borstel kreeg. Ondertussen nam Ulrich ook de leiding in het klassement over. Hij staat nu precies één puntje voor op Stevan Aldershof.

Bedankt voor jullie deelname en tot de volgende keer,
Mark Bijster

 

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.