Lid worden Leden login
2 maart 2016 Geen reacties

Verslag: Wintertour op Zuid Drenthe

Een eerdere poging kennis te maken met de Golfbaan Zuid Drenthe vlak bij de plaats Erica was eerder dit jaar letterlijk in het “water” gevallen. Hoewel de baan om  9 uur nog volledig wit was van de rijp is met hulp van de blauwe lucht en zon het toch gelukt op tijd te starten. Voor Winter tour condities was de baan goed bespeelbaar, maar tussen de hole’s wel erg nat. In de zomer bij droog weer zal deze baan zeker niet makkelijk zijn voor hoog en laag HCP spelers.

De Neary stond op hole 8 , van de T box meteen het water over de green op! En de Leary op hole 2 met veel bunkers rond de green. Het is Peter Turfboer gelukt beide te winnen (Nassau golfballetjes) en daar bleef het niet bij, daar Peter ook nog eens 2 birdies heeft gemaakt én met 72 netto de 1e prijs van mocht ontvangen. De 2e prijs met 74 netto ging naar Karl Bergh en de 3e prijs met ook 74 netto maar een iets hogere HCP naar Jan Haasnoot.


Rest nog te melden dat de “hand warmers” beschikbaar zijn gesteld door De Golfshop.nl
De prijzen zijn beschikbaar gesteld door De Golfshop.nl, Castro Marim en GVN /NGF (golfregels 2016)

Alle deelnemers namens de GVN bedankt voor het meespelen op deze mooie golfbaan Zuid Drenthe en tot de volgende Wintertour wedstrijd.

Erik Huysing

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.