Lid worden Leden login
19 maart 2016 Geen reacties

Verslag: NGF Trainingsweekend op Moyland

Onder een mooi winters zonnetje hebben we in het weekend van 12 en 13 maart met een groep getraind voor de NGF competitie. Op zaterdag de greensomes, waarbij leuke en spannende partijen ontstonden. Ook tijdens de ronde al wat discussie over (tijdelijk) water. En of je in een waterhindernis in je backswing een blaadje mag aanraken? Allemaal leerzame ervaringen, zowel voor het spel als de regels.

Na een 3 gangen diner op baan (ook dat moet getraind worden), richting hotel. Waar een regel training in de bar op het programma stond, en we
direct alle regelvragen hebben kunnen beantwoorden. (het helpt dat er meerdere wedstrijdleiders zijn die op regelcursus zijn geweest zijn bij NGF, en we zelfd de decissions on the rules of golf bij de hand hadden). Op zondag stonden de single matchplay partijen op het programma. Ook daar wederom gezellige, spannende en verrassende partijen. Bv. de eerste 3 partijen allemaal gewonnen door de iets hogere handicapper.

Hopelijk hebben we tijdens de competitie ook zulk weer als in Duitsland, want we hebben heerlijk in het zonnetje kunnen trainen. En denk dat alle deelnemers een goede basis hebben gelegd voor de competitie.

Veel succes tijdens de competitie !
Martin de Jong

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.