Lid worden Leden login
11 april 2016 Geen reacties

Verslag: Maandbeker op Bentwoud

De eerste Maandbeker van 2016 werd gespeeld met prachtig lenteweer. Zoals gebruikelijk werden wij zeer gastvrij ontvangen op Golfbaan Bentwoud. Hulde aan de horeca die op eigen initiatief een gedeelte van het overvolle clubhuis voor ons had gereserveerd, waar wij na afloop gezellig bij elkaar konden zitten. Een select gezelschap ging de baan in om te strijden om die geweldige nieuwe prijs, een unieke “GVN Maandbeker”.

Ondanks mooie lenteweer bleek het niet eenvoudig om een goede score neer te zetten, zeker niet nu de baan volwassen is geworden en de GUR overal is verdwenen. In categorie 2 werd strokemax 4 gespeeld van de standaard tee’s en tot onze vreugde was Carel van Venetiën na veel blessureleed voor het eerst weer van de partij. Waar hij vooraf hoopte om 9 holes te kunnen spelen, hield hij het de volle 18 vol en wist vervolgens met een mooie 78 netto nog te winnen ook! Gefeliciteerd Carel. In categorie 1 werd strokeplay gespeeld vanaf de backtee’s. Een stevige test voor de deelnemers en af en tie vielen er rake klappen in de scorecards. Maar Martin de Jong wist het allemaal goed bij elkaar te houden. Met een keurige 76 netto mocht ook hij zo’n fraaie GVN Maandbeker in ontvangst nemen. De leary werd geslagen door Johan Passchier en Caroline Lugtenburg maakte de neary.

Door hun overwinning zijn Carel en Martin ook meteen geplaatst voor de GVN Masters, die we dit jaar op 30 oktober zullen spelen. Op naar de volgende Maandbeker, 22 mei zijn we te gast op De Turfvaert. Wil jij je koffie voortaan ook drinken uit zo’n unieke GVN Maandbeker? Schrijf je dan snel in op de ledensite!

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.