Lid worden Leden login
10 mei 2016 Geen reacties

Verslag: Hemelvaartswedstrijd op Best

Op deze zeer warme dag hebben 40 deelnemers kunnen genieten van het mooie zomerweer op  de Golfbaan Best. De baan was niet makkelijk, zeker niet “tussen de bomen” maar dat is nu eenmaal het spel.  De spelvorm was  in team van 2 en de netto score van het team per hole. Met als extra kans 3 maal de neary op hole 3, 6 en 17  en de leary op hole 9.


Het is team 9 Peter van Pelt/Rob de Kievith gelukt de score op 67 netto te houden dus 3e plaats met als prijs de nieuwe GVN cap en een doosje GVN ballen. Het is team 17 Michel Brouwer/Chan Bhoendie gelukt met een score van 64 netto binnen te komen, 2e plaats met als prijs een GVN Polo en een doosje GVN ballen. Het team 18 Henk Nierstrasz/Thomas Hoyer gelukt met een score van 63 netto op de 1e plaats te eindigen met als prijs een DruhBelt en een doosje GVN ballen.

Het is Thom Lier gelukt 2 Birdies te maken en de Neary op hole 3, een Birdie en de Neary op hole 6 ging naar Glenn Moestadja, een Birdie en de Neary op hole 17 ging naar Bram Melssen en de Leary op hole 9 is gemaakt door Jeroen Snelders. Birdies zijn gemaakt door Steven van Battum, Cok Dijkers, Rene Kroesen en Henk Nierstrasz.

Hartelijk dank aan de spelers en sponsoren en tot de volgende keer!
Erik Huysing

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.