Lid worden Leden login
14 juli 2016 Geen reacties

Verslag: Zomertour op De Haenen

Het was weer een heerlijke warme ” zomertour”  dag op de Haenen. De baan was dan ook helemaal vol met spelers, want wie wil er nu niet spelen met dit mooie weer. In ieder geval 29 GVN’s zijn vanaf 13:30 PM de baan in gegaan.

De baan lag er heel  goed bij , de greens iets minder maar dat heeft een 9 tal spelers er niet van weerhouden een Birdie te maken, Alie de Jong zelfs 2 stuks. De Neary is gemaakt door Ulrich Chin-Kon-Sung  en de Leary is gemaakt door Michel Brouwer. Er is door een aantal spelers een netto score van 75 of lager gemaakt, maar de echte  “super score” is gemaakt door Alie de Jong met 83 bruto dus een 60 netto.
Alie gaat dan ook met  een hcp van 17,8 de Zweden Tour spelen …Proficiat Smile.


Op de  2e plaats Andre Hogenkamp met 70 netto ( helaas niet aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen), dus is de 2e prijs gegaan naar Henk van der Laan met 73 netto. Henk neemt daarmee weer de leiding in het klassement van categorie 1. De 3e prijs is gegaan naar Ulrich Chin-Kon-Sung met een 75 netto.

Met dank aan de Sponsors Go4golf Reizen , Castro Marim en Just4Golf. Dank aan de deelnemers,  tot volgende keer en de zomer is nu echt begonnen !

Erik Huysing

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.