Lid worden Leden login
18 augustus 2016 Geen reacties

Verslag: Zomertour op De Scherpenbergh

Op een mooie zomerdag met 30 man en 1 vrouw aan de start op een top partnerbaan, De Scherpenbergh! Na afloop was iedereen het er over eens dat deze baan een lekker gevoel geeft. Top onderhoud, prima faciliteiten en een goede 19de hole.

We startten vanaf hole 1 en 10 wat gelukkig goed ging bij de crossing van hole 10 en 1. Geen ritsers te bekennen. Compliment ook naar de marshall die zich op tijd ter plaatse had begeven. Vooraf had ik al wat extra birdies in de tas gestopt, aangezien de baan en het weer zich lenen voor goede scores. Birdies zijn er ook veel gevallen, 13 stuks! De dagscores (netto) lagen wat hoger. Ik zet er ook netto bij aangezien we met een sterk deelnemersveld aan de start stonden. Bruto vielen de scores zeker niet tegen. Bovendien hadden we 3 winnaars met mooie scores.

Carel van Venetiën 3de met een score van 71, Ton Horvers 2de met een score van 67, die gelijk was aan dagwinnaar Jacob van der Wagen. Jacob had echter met hc 19.3 1 slag minder. Zij verdienden met het podium de dagprijzen, een voucher van Go4golf reizen van 25 euro en handdoek, een Castro Marin handdoek en pitchfork en voor nr 3 een voucher van 15 euro van just4golf. Een sleeve Nassau GVN ballen ging naar prijzenpakker Willem van der Waal voor de neary! En Frans Schoutsen kon na het winnen van de leary naar huis met een flacon poetsmiddel voor de golfclubs. Frances Verheul kreeg naast haar birdie nog een GVN polo mee naar huis van Scratz golf, omdat wij graag meer dames op de evenementen zien! Gefeliciteerd allen!!!!

Bedankt voor jullie komst en natuurlijk graag weer tot ziens op een volgende wedstrijd/evenement!

Ciao, Erwin Ooms

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.