Lid worden Leden login
23 januari 2017 Geen reacties

Verslag: Wintercompetitie op De Haenen

De negende wedstrijd in de GVN Wintertour is door weersomstandigheden met één week uitgesteld. Op 21 januari betraden elf ‘diehards’  het deels met sneeuw bedekte landschap van golfbaan “de Haenen”  in Teteringen, de zon had de meeste sneeuw verdampt maar op de schaduwrijke plekken was het een echt winterlandschap. Het was een bijzonder mooie dag en alle deelnemers kwamen voldaan terug van een ‘lekker’ rondje.

Tomas Hoyer wist een prachtige score [69 netto] neer te zetten en bemachtigde daarmee de eerste plaats van de dag. Rob de Kievith werd tweede [71 netto] en Danny Smith derde [72 netto]. Tijdens winteromstandigheden (tees en greens) hebben we geen Leary en Neary prijzen maar we hebben wel de eervolle vermeldingen voor Birdies: Oslin scoorde er maar liefst drie, Tomas, Danny, Stevan en Mark hadden er elk één.

De wintertour is in volle gang, er zijn nog acht wedstrijden te spelen maar een aantal spelers begint zich al aardig te positioneren voor een goede eindklasering. Na deze wedstrijd is dit de top-3: Otto Hubregtse leidt nog steeds het klassement [201 punten], tweede is Tomas Hoyer [182 punten] en derde is Oslin Ras [167 punten]. We zijn letterlijk halverwege het winterseizoen dus er kan nog van alles gebeuren, er is nog voldoende plek bij de komende wedstrijden dus schrijf je snel in.

Keep swinging!
Mark de Kievith

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.