Lid worden Leden login
7 februari 2017 Geen reacties

Verslag: Wintercompetitie op De Scherpenbergh

Op zondag 5 februari hebben 27 GVN’ers de golfbaan van De Scherpenbergh onveilig gemaakt. Het was prettig vertoeven in Lieren; af en toe zon, weinig wind en zo’n 7 graden maakte een fijne dag om te golfen.

Er was welgeteld één wintergreen (op hole 18). De baan lag er verder prima bij voor de tijd van het jaar, al waren de zomergreens een tikkeltje traag. Omdat we startten van hole 1 en 10 met een rondje van rond de 4.5 uur, was iedereen snel binnen.

Er zijn maar liefst 15 birdies geslagen: Eric(1), Peter(1), Jeroen(1), Armand(1), Henk(1), Caroline(1), Jaap(1), John(1), Danny(2!), Oslin(2!) en Willem Jan (3!!!). Neary werd geslagen door Richard Hoorn en de Leary door Mark Bijster.

Dagwinnaar was Mark de Kievith met 71 netto en hij sloeg met grotye blijdschap de sjaal van Con Brach om zijn nek. De twee prijs was voor Otto met 73 netto, met een hele goede tweede lus, die goede zaken deed voor het klassement en hij ontving de pet en handdoek gesponsored door Castro Marim. De GVN polo voor de derde plaats werd overhandigd aan Oslin, die net als John 74 netto had maar een lagere handicap heeft.

Hopelijk volgende week net zo lekker golfen op Golf4All Harderwijk (voorheen Harderwold).

Mark Bijster

Klassement Wintercompetitie 11

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.