Lid worden Leden login
28 maart 2017 Geen reacties

FINALE Wintercompetitie op Bentwoud

De sluiting van het winterseizoen is een feit, de winnaar van de iGolf Cup is bekend. Zoals bij elke finale, zijn de vaste kanshebbers in de top 5 na herberekening van de punten niet altijd de uiteindelijke winnaar. Het is duidelijk dat je ook op de finaledag goed je best moet doen om koploper te blijven.

We sloten het seizoen af op Bentwoud, waarbij we onze sponsor van de wintertour, ConBrach, een podium gaven. Met dank aan Bentwoud voor de medewerking, om interactief met de finalisten in gesprek te gaan en ze bij te praten over hun producten en productlijnen, terwijl de wedstrijdleiding aan het rekenen ging voor het klassement. Dit werd gewaardeerd door zowel de beide dames van ConBrach als de aanwezigen. Wij zijn verheugd u te mogen mededelen dat het volgende winterseizoen wederom door ConBrach wordt gesponsord, en daar zijn wij zeer blij mee.

Ondanks het heerlijke zonnetje was het toch fris. De lente is dan wel volgens de weergoden ingezet, het was toch fris en behoorlijk winderig. De scores waren zeer divers mede ingegeven door de toch wel stevige wind. Er waren drie dagwinaars, die overigens ook als enige het presteerden om onder de 80 netto te blijven. Rob de Kievith met 79 netto, Patrick Klein Breteler met 78 en lootjeskampioen Dirk van Geelen met 73 netto.

Na de herberekening van de punten in combinatie met de daguitslagen is het klassement compleet en konden we beginnen met de prijsuitreiking gevolgd door de loterij. Winnaar van het arrangement Gut Heckenhof was dit keer Thomas Hoyer met lotnummer 355.

Kampioen en winnaar van de iGolf Cup 2017 is geworden Otto Hubregtse gevolgd door Patrick Klein Breteler en Oslin Ras.
Allen van harte gefeliciteerd!!

Op naar het zomerseizoen!

Keep swinging
Willem van der Waal

Eindklassement Wintercompetitie 2016-2017

Uitslag finale

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.