Lid worden Leden login
2 juni 2015 3 reacties

Verslag: Ierland Tour 2015

De Ierlandreis ging dit jaar weer naar Killarney. Willem waarschuwde ons vooraf dat we wat regenkleding mee moesten nemen ivm onstuimige weersvoorspellingen. Ik heb ze nauwelijks aan gehad :-). We hadden een voorspoedige vlucht naar Cork. Daarna werden we in een luxe bus vlot naar Killarney gereden. Onze buschauffeur Eddy, een zeer vriendelijke gepensioneerde politie agent, reed ons veilig rond. Bij onze appartementen kregen we van Willem, onze reisleider, weinig tijd om uit te pakken. We moesten snel naar de golfbaan!

Dag 1 naar Killeen. Mooie baan met mooie vergezichten over het meer. Er werd goed gespeeld en het weer was prima. Met zijn allen ’s avonds lekker gegeten bij de IndiĆ«r. Dagwinnaar was Francine met 79 netto. de toon was gezet.

Dag 2 naar Mahoney Point. Ook goed weer gehad. Schitterende uitzichten over Killarney Lake. Sommigen van ons konden er geen genoeg van krijgen en speelden nog een keer 18 holes op de 3e lus, lackabana van Killarney. En natuurlijk later klagen dat ze moe zijn. Dagwinnaar was Jan Brehm met 69 netto.

Dag 3 naar the Ring of Kerry. Het weer was iets minder en bovendien een lastige baan. Het word steeds spannender in het klassement. Dagwinnaar Ruud van Dongen met 84 netto.

Dag 4 gingen we voor dag en dauw naar Beaufort. We moesten immers op tijd het vliegtuig terug halen. 2 fikse buien en harde wind en veel zon. De club deed zijn naam eer aan! Dagwinnaar was Francine Kruyt met 73 netto.

Het waren vier geweldige dagen. De spelers waren sportief en gezellig. Er was een hele goede sfeer. Hopelijk volgend jaar weer naar Ierland!

Klassement top 5 na 4 dagen, de rest kun je vinden bij de klassementen/hall of fame op de leden pagina’s.

Francine Kruyt
Ruud van Dongen
Willem van der Waal
Jan Brehm
Guido van Muyen

Groeten

Francine Kruyt

Terug naar overzicht