Lid worden Leden login
22 mei 2019 Geen reacties

Race to Portugal op Hitland

Op zaterdag 18 mei zijn we gestart met The Race to Portugal. Een tour van 6 leuke Greensome wedstrijden, op verschillende banen. Uiteindelijk winnen 2 koppels een prachtig arrangement in het Algarve toernooi dat we in januari 2020 gaan spelen. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Go4Golf Reizen.

De aftrap was dit jaar op Golfbaan Hitland en bij deze eerste wedstrijd stonden al meteen 26 koppels aan de start. Zoals gewoonlijk bij “The Race” was er op elke par 3 een neary. De doosjes iGolf ballen werden deze keer gewonnen door Stevan Aldershof, Jelle Cool, Jos Kamp, Patrick Groen en Huib Moerman.

Na een mooie strijd werden ook de dagprijzen verdeeld. Ondanks de prachtige omstandigheden lukte het niemand om onder de persoonlijke par te komen. En dus werden Patrick Groen en Marije Siteur tot hun eigen verrassing de winnaars met een score van +1. Jan Looijesteijn en Rob Snoek werden tweede met +2 en de derde plaats was met +3 voor Karel Henkelman en Maureen Meddens.

Naast de leuke prijzen van RSGolfshop en Golfbaan Hitland verdienden deze drie koppels ook veel punten voor het klassement. Zij hebben dus een mooie uitgangspositie voor de volgende wedstrijd, 23 juni op Prise d’Eau. Maar we zijn natuurlijk pas net begonnen, dus ook als je er niet bij was voor deze openingswedstrijd heb je nog alle kans om te finale te halen.

Wil je weten hoe The Race to Portugal werkt, kijk dan op de site van iGolf. Als GVN-lid kun je voor de volgende wedstrijden gewoon via onze eigen wedstrijdkalender inschrijven.