Lid worden Leden login
10 augustus 2015 2 reacties

Verslag: Zomertour op Rhoon

Het was prachtig golfweer op Rhoon deze zaterdag. Zon, niet te warm en weinig tot geen wind. De baan lag er ook nog prachtig bij. Mooie omstandigheden om een ronde te golfen. Dat vonden veel mensen, dus het was erg druk in de baan. Het tempo lag daardoor niet zo hoog, dus we hebben er lang van kunnen genieten. Een mooie opkomst voor deze zomertour wedstrijd met 34 deelnemers. De scores lagen ver uit elkaar. De winnaars onder de par van de baan en een aantal spelers met netto scores die eigenlijk de bruto score had moeten zijn.
En dan de prijzen. Er werden 6 birdies gemaakt op de prima greens. Mark de Kievith kreeg als 2e van onder (de nummer laatst Arno moest eerder weg) een telkoord. De balletjes voor de Neary en Leary werden in de voorlaatste flight verdeeld. De Neary voor Simon Verhoeven (jammer van de 3 putt :-) ) en de leary door Willem Jan. De 2e prijs (een GVN cap) was voor Desiree van der Jagt met 91 bruto en 70 netto. De winnaar van de dag was Eric Ledder die een fraaie GVN polo mee naar huis mocht nemen. Zijn score was 95 bruto 69 netto

Door een aantal deelnemers werd nog een lekkere maaltijd genuttigd, waarbij de kippendijtjes favoriet waren. Zo werd een leuke, maar lange golfdag afgesloten ..

Door: Willem-Jan

Terug naar overzicht